Bapas

Vanuit school kreeg ik de opdracht om voor Bapas een actie te bedenken wat in de zomerperiode meer klanten trekt. Hiervoor moest ik ook promotie maken, omdat ik wilden oefenen in animeren heb ik gekozen voor een promotie animatie.

Omdat Bapas vooral laat zien dat zij uniek zijn door hun speciaalbieren wilde ik mij hier vooral op richten. De actie die ik heb bedacht voor Bapas is een buitenbar waar mensen, door middel van een pas, zelf bier kunnen tappen. Je betaald per ml, als je eerst bier wilt proeven voor je een vol glas neemt is dat dus geen probleem.
Hiervoor heb ik eerst een begin voor een stijlbepaling gemaakt.
In het begin van dit project kwam mijn tekentablet binnen. Hiervoor had ik nog niet veel gewerkt met een tekentablet, ik er zo snel mogelijk aan wennen. Ik mijn muis/trackpad meteen vervangen voor mijn tekentablet.
Nadat ik tevreden was met de schetsen voor het storybaord heb ik deze in Photoshop overgetrokken.
Na het overtrekken ben ik verder gaan nadenken over het kleurgebruik en welke technieken ik wil gebruiken. Dit zodat ik na dit proces mij volledig kan focussen op het animeren.
Omdat ik nog niet heel veel ervaring had met fram by frame animeren leek het mij onverstandig om een volledige frame by frame animatie te maken. Ik heb er dus voor gekozen deels After Effects, deels Animate te gebruiken. Ik heb er voor gekozen om de achtergrond en handbeweging in Animate te doen en de rest in After Effects.
pepijnspijker@live.nl - 06-37311764 © Pepijn Spijker 2016-2019 - All rights reserved